over farwol

“Farwol” is de Friese vertaling voor “vaarwel”, oftewel afscheid nemen. Afscheid nemen is voor iedereen anders. Soms verwacht maar vaker onverwacht…

farwol 

Uitvaartbegeleiding zoals het moet zijn

Over Farwol

“Farwol” is de Friese vertaling voor “vaarwel”, oftewel afscheid nemen. Afscheid nemen is voor iedereen anders. Soms verwacht maar vaker onverwacht. Als nabestaande komt er veel op je af. Ineens moet je van alles regelen en keuzes maken. Het helpt enorm als er rust, ruimte en duidelijkheid is voor alles wat daarbij komt kijken. De uitvaartbegeleider is hierbij een belangrijke en vooral dankbare schakel.

“Samen sta je sterker”: vanuit Farwol Uitvaartbegeleiding werk ik samen met Alie Postma-Kooistra. We hebben dezelfde opleiding gevolgd en delen dezelfde visie; dat ieder mens bijzonder en uniek is en daarmee ook elk afscheid. Onze antwoorden liggen bij de naasten, en wij mogen hen daarin begeleiden. 

Betrokken, persoonlijk en voor elk budget

Iedereen heeft een andere kijk op de uitvaart, voortkomend uit traditie, geloof of zelf in te vullen. Ik houd rekening met de wensen van de overledene én van de nabestaanden. Er is veel mogelijk, maar het moet ook (financieel) kúnnen. 

Ons werkgebied is voornamelijk in Friesland (Noord-Nederland) regio Bolsward, Sneek, Harlingen, Franeker, Leeuwarden, Drachten.

 

“Ik vind het belangrijk dat men met een goed gevoel terug kan kijken op het afscheid. Je kunt heel goed op een creatieve manier een mooi en persoonlijk afscheid realiseren; als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan”.

De Tulp

Rondom een uitvaart zijn veel verschillende aspecten en doordat ieders achtergrond uniek is, maakt dat ook iedere uitvaart uniek! Zo kwam ik bij mijn favoriete bloem, de tulp: prachtig als hij bloeit in alle vormen en kleuren en geen één hetzelfde.

“De rode tulp is het symbool voor de perfecte liefde. Wanneer je in een rode tulp kijkt zie je het zwarte hart. Dit zwarte hart is verbrand door het vuur van de passie. Geef je tulpen, dan geef je ook een boodschap. Verdriet is de andere kant van de liefde, je verliest iemand om wie je geeft”.

Visie en missie

Betrokkenheid en met aandacht voor de wensen van de overledene en nabestaanden, sámen een passend afscheid organiseren, dát is de missie van Farwol Uitvaartbegeleiding!

Mooie woorden over Farwol

Sietske ik wens je heel veel succes en ik hoop dat je vele mensen mag bijstaan tijdens het regelen van de uitvaart voor hun dierbaren. Je bent lief, zorgzaam, en kunt goed luisteren, met deze kwaliteiten gaat het vast helemaal goed komen met Farwol

“Bij Sietske gaat alles heel natuurlijk.”

“It ein fan eltse reis is it paad werom”

Contact?

Je kunt me bereiken via telefoon of e-mail. 

TELEFOONNUMMER

06-51095620 (24/7)

8 + 14 =

ADRES

It Ferset 17, Makkum

Openingstijden

Dagelijks van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch 24/7h

Email

info@farwol.nl

Bel Farwol
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?