over mij

Mijn naam is Sietske Jaspers-Dijkstra, een geboren en getogen Friezin. Graag vertel ik je hier meer over mij… 

Tijd en aandacht

Rust en ruimte

Kwaliteit

Mijn levenspad 

Vanaf het moment dat ik de middelbare school verliet, begon bij mij de zoektocht naar ‘wat ik wilde worden als ik later groot was’. Ik hield van tekenen en details, maar ook de medische wereld vond ik erg interessant. Uiteindelijk ontdekte ik als juridisch secretaresse mijn kwaliteiten in administratie, dienstverlening en het contact met mensen.

Tijdens de zoektocht kwam ook de suggestie voor begrafenisondernemer en/of de uitvaartzorg naar voren, maar op dat moment – jong als ik toen was – zag ik daar niks in. Onbewust is er toen iets ‘geplant’ en telkens kwam dit weer opborrelen als er iets anders op mijn pad kwam.

Een erkende opleiding

Na de komst van onze twee zoons kreeg ik meer tijd en de gedachte om weer naar school te gaan liet mij niet los. In 2019 heb ik de knoop doorgehakt en ben de opleiding bij GaandeweG Educatie gaan volgen. Uit de opleiding bleek dat het vak uitvaartbegeleider helemaal niet altijd zwaar en moeilijk is, maar dankbaar en waardevol. Maar ook dat er nog veel onwetendheid is bij de mensen, iets waar ik graag ondersteunend in wil zijn.  

Mijn hart en passie

Iedere uitvaart is uniek: traditioneel (kerkelijk of niet-kerkelijk) en persoonlijk. Ik werk sámen met de naasten en heb geen commerciële belangen. Bij het regelen van een afscheid wordt er veel van de naasten gevraagd; ik vind het belangrijk om duidelijkheid en helderheid te bieden over de mogelijkheden en de daarbij horende kosten. De keuzes zelf zijn aan de nabestaanden.

Met een goed gevoel terugkijken op een afscheid dat past bij de overledene, met aandacht en kwaliteit, dát is waar ik mijn hart en passie voor wil inzetten!

farwol

Uitvaartbegeleiding zoals het moet zijn

wat te doen bij overlijden

Het melden van een overlijden is een heftig moment. Wie of wat moet je bellen en hoe gaat dat in zijn werk? Ik help je graag. Van het bellen van de huisarts tot het organiseren van de ‘uitvaartweek’ en wat je alvast klaar kunt leggen…

diensten van farwol

Als uitvaartbegeleider ben ik er mét jou/jullie voor de overledene. Ik vind het belangrijk dat ik de juiste zorg en hulp kan bieden van een goede kwaliteit. Mocht er iets zijn wat ik zelf niet kan doen, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing…

over farwol

Afscheid nemen is voor iedereen anders. Soms verwacht maar vaker onverwacht. Als nabestaande komt er veel op je af. Ineens moet je van alles regelen en keuzes maken. Het helpt enorm als er rust, ruimte en duidelijkheid is. Ik help je daarbij…

Contact?

Je kunt me bereiken via telefoon of

e- mail. 

TELEFOONNUMMER

06-51095620 (24/7)

Mooie woorden over Farwol

Sietske ik wens je heel veel succes en ik hoop dat je vele mensen mag bijstaan tijdens het regelen van de uitvaart voor hun dierbaren. Je bent lief, zorgzaam, en kunt goed luisteren, met deze kwaliteiten gaat het vast helemaal goed komen met Farwol.”

“Bij Sietske gaat alles heel natuurlijk”

“It ein fan eltse reis is it paad werom”

3 + 10 =

ADRES

It Ferset 17, Makkum

Openingstijden

Dagelijks van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch 24/7

 

Email

info@farwol.nl

Bel Farwol
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?