over farwol

Farwol Uitvaartbegeleiding is een uitvaart- en begrafenisonderneming met een persoonlijke en betrokken aanpak.

“Uitvaartbegeleiding zoals het moet zijn”

Farwol Uitvaartbegeleiding

“Farwol is de Friese vertaling voor “vaarwel”, oftewel afscheid nemen. Afscheid nemen is voor iedereen anders. Soms verwacht maar vaker onverwacht. Als nabestaande komt er veel op je af. Ineens moet je van alles regelen en keuzes maken. Het helpt enorm als er rust, ruimte en duidelijkheid is voor alles wat daarbij komt kijken. De uitvaartbegeleider is hierbij een belangrijke en vooral dankbare schakel.

“Samen sta je sterker”: vanuit Farwol Uitvaartbegeleiding werk ik, Sietske Jaspers-Dijkstra, samen met Alie Postma-Kooistra. We hebben dezelfde opleiding gevolgd en delen dezelfde visie: ieder mens is bijzonder en uniek en daarmee ook elk afscheid. Onze antwoorden liggen bij de naasten en wij mogen hen daarin begeleiden.

Betrokken, persoonlijk en voor elk budget

Iedereen heeft een andere kijk op de uitvaart, voortkomend uit traditie, geloof of eigen invulling. Wij houden rekening met de wensen van de overledene én van de nabestaanden.

Ons werkgebied ligt voornamelijk in Zuidwest-Friesland. Zo zijn wij onder andere actief in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Franeker en Makkum.

 

Ik vind het belangrijk dat men met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid. Je kunt heel goed op een creatieve manier een mooi en persoonlijk afscheid realiseren:­ en als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan” (Sietske)

 

De Tulp

Rondom een uitvaart zijn er veel verschillende aspecten en doordat ieders achtergrond uniek is, maakt dat ook iedere uitvaart uniek is. De tulp staat hier symbool voor: prachtig als hij bloeit in alle vormen en kleuren en geen één is hetzelfde.

De rode tulp is het symbool voor de perfecte liefde. Wanneer je in een rode tulp kijkt zie je het zwarte hart. Dit zwarte hart is verbrand door het vuur van de passie. Geef je tulpen, dan geef je ook een boodschap. Verdriet is de andere kant van de liefde, je verliest iemand om wie je geeft.

Missie

Betrokkenheid en met aandacht voor de wensen van de overledene en nabestaanden, samen een passend afscheid organiseren. Dat is de missie van Farwol Uitvaartbegeleiding.

Wat nabestaanden over Farwol zeggen

“Sietske heeft ons heel goed geholpen met de begrafenis van Melle. Niet alleen denkt ze mee met en om de nabestaanden, maar ze helpt ook met dingen die vergeten worden.

Het puddingbroodje was een heel mooi gebaar. Wie Melle goed kende weet wat dit gebaar betekent.” 

Familie Veneman

 

“Sietske heeft ons op geduldige en liefdevolle wijze begeleid en ze heeft er perfect voor gezorgd dat we de kaart en uitvaart kregen die René had gewenst.”

 

Carla & kinderen

“Bij Sietske gaat alles heel natuurlijk.”

ADRES

It Ferset 17, Makkum

Openingstijden

Dagelijks van 8.00 tot 17.00 uur Telefonisch 24/7h bereikbaar
op 06 51 09 56 20 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?