kosten

Farwol Uitvaartbegeleiding biedt maatwerk. Dit betekent dat er op het gebied van kosten veel mogelijk is.

“Uitvaartbegeleiding zoals het moet zijn:
ook financieel”

Wat kost een begrafenis

De diensten van Farwol zijn maatwerk, want geen afscheid is hetzelfde. Onder het basistarief valt ten minste de laatste (basis)verzorging, de aangifte van overlijden en het regelen van de uitvaart.

Uitgangspunt is altijd eerst het kijken wat de wensen en het budget zijn. Daarnaast kun (en mag) je als nabestaande ook zelf onderdelen regelen. Dit is altijd bespreekbaar.

Met een aantal leveranciers hebben wij een prettige samenwerking, maar ook dit is persoonlijk. Daarnaast zijn wij voorstander van het inzetten en ondersteunen van lokale ondernemers. Bijvoorbeeld voor dat speciale gebakje bij de lokale bakker of een prachtig boeket bij de bloemist op de hoek.

Op basis van de diverse keuzes ontvang je in de eerste dagen een kostenbegroting. De kosten zullen steeds een onderwerp van gesprek zijn, omdat wij het belangrijk vinden dat dit helder is.

Gratis inloopspreekuur / voorgesprek

Je wilt er nog niet aan denken, maar het is onvermijdbaar. Misschien heb je zelf net afscheid van iemand moeten nemen of moeten nabestaanden binnenkort van jou afscheid nemen. Het kan rust bieden als er alvast iets klaarligt, maar je kunt bepaalde keuzes ook aan nabestaanden overlaten. Ook dit kun je aangeven.

Wil je meer weten over de kosten van een uitvaart? Op verschillende sites kun je proefberekeningen maken, maar bedragen lopen nogal uiteen per aanbieder. Dit komt mede doordat de kosten per regio verschillen. Wij kijken samen met jou naar de wensen omtrent de uitvaart, hoe iemand verzekerd is en of iemand lid is van een begrafenisvereniging. Heb je nog geen wensenlijst? Download hem dat gratis hier

Mocht je gebruik willen maken van de diensten van Farwol in vervolg op een kennismakings- of voorgesprek? Dan ontvang je 10% korting op het basistarief.

Wat nabestaanden over Farwol zeggen

“Sietske heeft ons heel goed geholpen met de begrafenis van Melle. Niet alleen denkt ze mee met en om de nabestaanden, maar ze helpt ook met dingen die vergeten worden.

Het puddingbroodje was een heel mooi gebaar. Wie Melle goed kende weet wat dit gebaar betekent.” 

Familie Veneman

“Sietske heeft ons op geduldige en liefdevolle wijze begeleid en ze heeft er perfect voor gezorgd dat we de kaart en uitvaart kregen die René had gewenst.”

Carla & kinderen

“Bij Sietske gaat alles heel natuurlijk.”

ADRES

It Ferset 17, Makkum

Openingstijden

Dagelijks van 8.00 tot 17.00 uur Telefonisch 24/7h bereikbaar
op 06 51 09 56 20 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?